Praktijk Onder de Poort

Over mij

Orthopedagoog generalist en EMDr-practitioner

Ik ben ruim 17 jaar werkzaam als behandelaar en regiebehandelaar in de jeugdzorg en in de basis- en specialistische GGZ. Als ervaren therapeut geef ik ook graag zelf behandelingen zoals EMDR, Write junior, cognitieve gedragstherapie en systeem- en gezinstherapie. Samen met de cliënt bepaal ik de meest geschikte kortdurende interventie. Ik betrek altijd zoveel mogelijk het systeem van de cliënt bij de behandeling.

Door mijn brede ervaring in meerdere organisaties  heb ik verschillende visies en werkwijzen leren kennen. Deze ervaring zet ik in bij Praktijk onder de Poort. Door bij- en nascholing, intervisie en supervisie houd ik mijn kennis up-to-date. Ik houd van mensen. Ik luister graag en wil écht begrijpen zonder oordeel. Pas als ik je verhaal of probleem volledig begrijp en jij je begrepen voelt, gaan we aan het werk.

Ik ben getrouwd en heb drie jongvolwassen kinderen. Ik geniet van mijn gezin maar de opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen verliep niet altijd zonder tegenslag vandaar dat ik mezelf dus naast een professional ook een ervaringsdeskundige kan noemen.

Registraties

Ik ben een erkende therapeut met de benodigde registraties.

Guus Kramer

AGB code :9405147
AGB code: 94066649

BIG-registratienummer: 89926911331
Orthopedagoog Generalist

Kwaliteitsregister Jeugd: 120002332
Postmaster-orthopedagoog SKJ

Lidmaatschapsnummer VEN: 36272
EMDR-practitioner

Lid van de: NVO(9707)

LinkedIn